Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Bursa Şubesi Yönetimi Şehrin Yöneticileri ile Bir araya Geliyor
Vakfımızın Bursa Şubesi şehrin yöneticilerini ziyaret ederek Vakfımızın ve şubenin faaliyetlerini anlatıyor ve bilgi alış verişinde bulunuyorlar.
GÜNDEM
Paylaş
25.01.2024 20:51
433 okunma

Vakfımızın Bursa Şubesi şehrin yöneticilerini ziyaret ederek Vakfımızın ve şubenin faaliyetlerini anlatıyor ve bilgi alış verişinde bulunuyorlar.

Şube temsilcimiz Hasan Günay, Bursa yönetim kurulu üyeleri Edip Ali Demirtaş, Aziz Gür ve Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Cemal Akkuş Bursa'da ziyaretlerde bulunmaya devam ediyorlar.

Ziyaretler kapsamında Bursa Valisi, İl Emniyet Müdürü, İl Gençlik ve Spor Müdürü ve Bursa Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ziyaret edilerek faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, şubemizin kitap okuma gruplarını önemsediğini ifade ederek, toplumun her kesiminden gençlere dokunmak gerektiğini söyledi. Şube temsilcisi Hasan Günay ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan okuma gruplarına devam eden oğrencilerin sayısının 400 ü bulduğunu ve giderek çoğaldığını söyledi. Ay Yayınlarından seçili eserler taktım edilen Vali Demirtaş, çalışmalar için teşekkür etti.

Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu' na yapılan ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ay Yayınları Bir Yavuz Adam kitabı hediye edilen Zaimoğlu vakfın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. BTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Menteşe'yi ziyaret eden ekibimiz üniversite ile birlikte gerçekleştirilebilecek faaliyetler konusunda istişarede bulundular ve Bir Yavuz Adam kitabını hediye ettiler. BTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Menteşe de ziyaret edilerek istişarede bulunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy ile de görüşen ekibimiz şubenin yaptığı okuma faaliyetlerinden bahsederek Bursa'da gençler için bir okuma kampı yapmak istediklerini ifade ettiler. 200 kişilik bir kamp için gerekli işlemleri başlatma kararı alan şube yetkililerimiz bu ziyaretlere sürekli devam edileceğini ve bilgi alış verişinde bulunulacağını ifade ettiler.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya