Kadın Kolları İftar Programı
26 Nisan Salı akşamı Vakıf üyesi ve dostu hanımlar Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı yemek salonunda bir iftar yemeğinde daha biraraya geldiler.
GÜNDEM
Paylaş
29.04.2022 16:14
1.309 okunma

26 Nisan Salı akşamı Vakıf üyesi ve dostu hanımlar Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı yemek salonunda bir iftar yemeğinde daha biraraya geldiler.

Ramazan’ın manevi ikliminde dostluk, sevgi ve muhabbetle dolu dolu geçen iftar yemeğinde, -pandemiden dolayı uzun zamandır biraraya gelemeyen hanımlar- yemek vesilesiyle bol bol sohbet ettiler, hasret giderdiler.

Yemeğin bitiminde yapılan iftar duasından sonra hanımlara hitabeden Vakıf Kadın Kolları temsilcisi Hülya ÖZTÜRK konuşmasında, içinde bin aydan daha hayırlı olan bir geceyi -Kadir Gecesini- barındıran, Kur’an ve ibadet ayı olan mübarek Ramazan ayını dolu dolu geçirmenin öneminden bahsetti. “Ramazan Rabbimizin rızasını kazanmak yolunda mü’minlere lütfedilmiş bir aydır. Ramazanı başladığımızdan daha iyi bir insan olarak bitirebilmek, kendimizi salih amellerle (tüm yaşamımız boyunca) değiştirmek dönüştürebilmek Allah’a kul olma yolunda atmış olduğumuz en büyük adım olacaktır” dedi.

Buram buram dostluk kokan çay ve tatlı keyfi esnasında Vakıf üyesi hanımlar ve genç kızlarımız da birlikte olmaktan, birlikte çalışmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Yemek sonunda hanımlarla sohbet eden Vakfı Başkanı Hayrullah BAŞER de, Vakfın faaliyetlerinden kısaca bahsetti. Özellikle Vakıf tarafından çıkarılan Medeniyet Serisi Yayınları’nın okunması ve okunması yönünde öncülük edilmesinin önemini dile getirdi.

Sn. BAŞER, Vakfın faaliyetlerinin Ülkemizin sosyal ve kültürel yaşamındaki rolünün dikkate değer olduğunu, bu yolda atılan adımlarda hanımların katkılarının da önemli rol oynadığını belirtti.

5-6 kişiyle yola çıkılan hanım kolları çalışmalarında bu gün artık sayılarının oldukça arttığı, önemli organizasyonlar yaptıklarını, güzel çalışmalarda bulunduklarını dile getirdi. Bu çalışmalarından dolayı hanımlara teşekkür etti ve daha da artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi. Sn. BAŞER Konuşmasında Kur’an okumanın, hatim indirmenin çok önemli olduğunu, ancak anlayarak okumanın ve onu hayata taşımanın daha da önemli olduğunu belirtti. Bu bağlamda hanımların yaptıkları dini ve kültürel çalışmaların özellikle de tefsir çalışmalarının özenli bir şekilde devam ettirilmesinin önemini vurguladı.

Yemek programı; daha nice ramazanlar, nice dost meclislerinde buluşmak dilekleri, muhabbet ve sevgi ile noktalandı.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya