Erol Mütercimler neden 'İmam Hatip'lilere hakaret etti?
MAKALE
Paylaş
13.09.2020 22:25
1.663 okunma
Nihal Bengisu Karaca

Büyük komplo teorisi üstadı Erol Mütercimler, Haber Global'de katıldığı ve tarikatların tartışıldığı bir program sırasında katılımcının sözünü keserek araya giriyor ve şu cümleyi kuruyor: "Ama sonuca bakın, o imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor, sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız."

Mütercimler sonra yanlış anlaşıldığını ifade ederek özür diledi.

Algı buymuş, gelinen noktada insanlar böyle algılamaya başlamış… Mütercimler aslında sadece bunu demek istemiş.

Toplumda böyle bir algı yok. ‘AK Partililer’ aleyhinde ferah feza olumsuz algı ve yargı üretenler arasında bile hiçbir ciddi profil yoktur ki, konuyu milyonlarca mezunu olan İmam Hatip’lilerin topunu birden sahtekar cinsi sapık ilan ederek tartışsın.

Ama Mütercimler’in de içinde olduğu o İslamofobik dar çevrede algıdan daha fazlası var. Onlara göre kadın cinayetlerini İslamcılar işliyor, Çocuk tacizini Müslümanlar yapıyor, Kurtuluş savaşına da zaten dindarlar karşı çıkmıştı. ‘Yeşil kuşak’ projesi de Amerika işi olduğundan bütün Müslümanlar aslında CIA imalatı. Hepsini sallandırmak lazım. İpsiz, darağaçsız, ‘Ah Atam ne güzel sallandırmıştı’sız bir cümle kurabildikleri tek bir gün olduğunu bile sanmıyorum.

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Nihal Bengisu Karaca

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya