15 Temmuz: ‘Kapanmayacak Dosya!’
MAKALE
Paylaş
15.07.2023 15:45
472 okunma
Okan Müderrisoğlu

2016 yılının 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi, Türk milletinin yüreğinde ve devletin hafızasında asla kapanmayacak bir dosyanın ta kendisi. 15 Temmuz, öncesi ve sonrasıyla konuşuldu, konuşulmaya devam edecek. Bu vesileyle başta 15 Temmuz'da verdiklerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve dua ile yâd ediyor, gazilerimize aileleriyle birlikte Allah'tan sağlıklı, uzun ömür diliyoruz.

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif nasıl ki "Allah, bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın" demişse... Bugünkü kuşaklara düşen de "Allah bu millete bir daha darbeleri, ihaneti göstermesin!" demek olmalı. Tabii sadece demek yetmiyor! Akıllı ve tedbirli de olmalıyız. İşte bunun için...

Devlet içindeki kripto FETÖ'cülerin ayıklanması çabası kesintisiz sürmelidir.

FETÖ diasporası olarak adlandırabileceğimiz firari FETÖ'cülerin ülkemiz aleyhindeki faaliyetlerine karşı bitip tükenmek bilmeyen, çok yönlü mücadele verilmelidir.

MİT Başkanlığı, başta TSK olmak üzere silah ve güç kullanabilen tüm kurum ve kuruluşlardan istihbarat toplama kapasitesini artırmalı, risk analizlerine devam etmelidir.

Devleti, millet adına ve milletten alınan yetki ile yönetilecek bir organ gibi değil de "ele geçirilmesi gereken" bir yapı olarak gören sivil görünümlü veya perdelenmiş ajandası bulunan her türden örgüt ve topluluğa karşı teyakkuz hali korunmalıdır.

Ve nihayet... 15 Temmuz'u, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "şahsi meselesi!" gibi takdim etmeye, içini boşaltmaya çalışanların ön yargısı kırılmalı, darbe dinamikleri ve o gecenin gerçekleri yeni kuşaklara anlatılarak, uyanık olmaları sağlanmalıdır!

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya