SOSYETE İÇİN ÇAKRA HASTANESİ AÇILDI
İstanbul Şişli’de yaptırılan Özel Çakra Hastanesi törenle hizmete girdi. Şişli Rotary Kulübü, Lions Kulüp, Genç Leolar ile Milletçe Kabul Edilmemiş Masonlar Derneği tarafından “sosyeteye hayır” amaçlı yaptırılan hastane Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından törenle hizmete açıldı.
MİZAH
Paylaş
22.07.2020 22:53
2.892 okunma

            İstanbul Şişli’de yaptırılan Özel Çakra Hastanesi törenle hizmete girdi. Şişli Rotary Kulübü, Lions Kulüp, Genç Leolar ile Milletçe Kabul Edilmemiş Masonlar Derneği tarafından “sosyeteye hayır” amaçlı yaptırılan hastane Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından törenle hizmete açıldı.

Sosyete arasında Hint ve Budizm kökenli “çağdaş terapi” amaçlı ritüellerin yaygınlaşması üzerine açılan hastanede; yoga yaparken dolaşıp kilitlenen acemiler, strese girerek çakralarını acilen açtırmak isteyenler, reenkarnasyona inanarak önceki hayatında kendini kral ve kraliçe sanıp bu fikirlerini günlük hayatta da uygulamaya kalkışınca dayak yiyip kafayı üşütenler, ayrıca reiki, transandantal meditasyon, ayurveda, aroma terapi vs yaparken işin özünü kavrayamayıp bunalıma girenler acil tedavi görecekler.

Kurban Bayramı öncesi bilinçlenin!

            Tedavilerin tamamen ücretsiz olduğunu ve tüm masraflarının Masonlar, Rotaryenler ve Leolar tarafından karşılandığını belirten Hastane Müdürü Şahman Brahman “Merkezimizde dindar Müslümanlar için de terapi merkezimiz var. Buraya gelen Müslümanlar tedavi görerek, başta inek ve öküz olmak üzere hayvanları kurban etmenin ne kadar zalimce bir davranış olduğunu anlayacaklar. Sonuçta Nirvana’ya ulaşarak yaklaşan Kurban Bayramına bilinçlenmiş olarak girecekler. Böylece birçok hayvanın kurban edilmesi önlenerek, bundan ekonomimiz kazançlı çıkacak” dedi.

Brahman, Hintli üstad Maharishi Mitsubishi ekolüne bağlı olduklarını ve hastanede onun öğrettiği yöntemlerle tedavi yaptıklarını söyleyerek, konuşmasını “zaten İslam Peygamberi de ‘Bilimi Hint’ten, Çin’den alın’ dememiş miydi?” şeklinde tamamladı.

Açılışa İstanbul sosyetesi ile magazin dünyamızın ünlü isimleri büyük ilgi gösterdiler. Hastaneyi gezerken Çakra Açma İstasyonu önünde uzun kuyruklar oluşturan ünlüler, Dua Odası’na da (Prayer Room)  girerek, 2021 yılında coronavirüs’ten kurtulma, daha fazla ünlü olma, yalnız ülkemizde değil Dünya’da da tanınma, medyanın gündeminden düşmeme ve daha çok para kazanma temennilerinde bulundular.

Rıfat Yörük
Mizahi Asparagas

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya