Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Danışma Meclisi 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Vakıf Genel Merkezinde yapılan toplantıya Vakıf faaliyetlerine fikir, düşünce, teklif ve önerileri ile önemli katkılar sağlayan Danışma Meclisi üyeleri fiilen, ya da çevrimiçi olarak toplantıya iştirak etti.
ÖZEL HABER
Paylaş
10.03.2024 21:37
334 okunma

Vakıf Genel Merkezinde yapılan toplantıya Vakıf faaliyetlerine fikir, düşünce, teklif ve önerileri ile önemli katkılar sağlayan Danışma Meclisi üyeleri fiilen, ya da çevrimiçi olarak toplantıya iştirak etti.

Güzel bir atmosferde gerçekleşen toplantıda özellikle Teşkilatlanma ve Eğitim konuları ele alınarak  görüş ve kanaatler dile getirildi. Toplantıda dile getirilen teklif ve öneriler  rapor edildi. Hazırlanan rapor , Mütevelli toplantısında değerlendirilmek üzere Yönetim Kuruluna sevkedilmesi kararlaştırıldı. Danışma Meclisinin önümüzdeki dönemde görev yapacak yeni Yönetim Kurulunun seçiminden sonra, Genel bir değerlendire yapmak üzere kürsüye davet edilen  Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer, Vakfın geçmişinden gelen bir müktesebatının olduğunu, ama geçmişe takılmadan edinilen tecrübelerle yeni hedefler istikametinde yol alınması gerektiğini, Vakfın bir Medeniyet hareketi olduğunu, çalışmalarımızın bu noktaya odaklanması gerektiğini ifade ederek, Kültür ve Medeniyetin geçmişi, bugünü ve geleceği adına güzel tahliller yaparak faaliyetlerle ilgili yapılan hizmetleri anlattı.

Daha sonra dilek ve temenniler bölümünde de yapılan konuşmalardan sonra toplantı tamamlandı.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya