Anadolu Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı 27 Nisan 2024 tarihinde yapıldı.
ÖZEL HABER
Paylaş
28.04.2024 21:34
230 okunma

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı 27 Nisan 2024 tarihinde yapıldı.

Vakfın Genel Merkez Konferans salonunda yapılan genel kurula vakfın mütevelli üyeleri ve yönetim birimlerinden yoğun bir katılımın olduğu görüldü.

Divan başkanlığını Şazeli Çügen in yaptığı genel kurulda gündem gereği vakfın 2023 yılı faaliyet raporu, mali durum ve denetim raporları ayrı ayrı okunarak müzakere edildi. Toplantıda boşalan mütevelli üyeliklerine Hasan Eraslan, Leyla Kan ve Mevlüt Uğur seçildiler.

Toplantıda mütevelli heyeti üyeleri arasında koordinasyonu ile mütevelli üyeleri çalışmalarının daha verimli olmasını sağlamaya yönelik Mütevelli Heyeti Başkanlığı şeklinde bir statü oluşturulmasına ve bunun bir yönerge ile düzenlenmesine ihtiyaç olduğunu belirten bir önerge müzakereye açıldı. Yapılan müzakereler sonunda Mütevelli Heyet Başkanlığının oluşturulmasının artık bir ihtiyaç olduğu kanaatine varılarak öneri kabul edildi. Yine verilen bir teklifle,  Kuruluşundan itibaren vakfın her aşamasında ve faaliyetinde özverili çalışmaları ve vakıf dostlarını teşvik edici, birleşici, kuşatıcı gayretleriyle vakfın son 13 yıldır yönetim kurulu başkanlığını yürüten, tecrübe ve birikim sahibi Av. Hayrullah Başer’in  “Mütevelli Heyet Başkanlığı’na seçilmesi teklif edilerek oy birliğiyle kabul edildi.

Daha sonra Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri yapıldı.

Yönetim Kuruluna; 

Abidin Memili, Raif Ak, Ömer Kara, Adnan Yıldırım, Ekrem Meydanlı, Aydın Şık, Sevda Tepe Şahin, Alaettin Durali ve Av Şahin Kosdik ,

Denetim Kuruluna ise;

Av. Doğan Atay, Osman Yılmaz ve Ufuk Zencirkıran,

Oy birliğiyle seçildiler.

Yeni seçilen mütevelli heyeti başkanı ve üyeleri ile yönetim ve denetim kurulu üyelerini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya