Anadolu Vakfı Gençliği İftar Buluşmasında
Anadolu Vakfı, bu Ramazan ayında gençlerle ilk iftar yemeğini gerçekleştirdi.
ÖZEL HABER
Paylaş
19.03.2024 15:38
239 okunma

Anadolu Vakfı, bu Ramazan ayında gençlerle ilk iftar yemeğini gerçekleştirdi. Vakıf binası konferans salonunda gerçekleşen iftar davetine gençlerin yoğun ilgisi ve katılımı dikkat çekti. Akşamın özel konukları Abdulkadir Uysal ve Harun Emre Karadağ ile birlikte Anadolu Vakfı’nın çeşitli komisyonlarını temsilen yönetim ekibi üyeleri de iftara katılım gösterdiler. Yönetim Kurulu Üyeleri Raif Ak, Adnan Yıldırım ve Aydın Şık; Kadın Komisyonundan Hatice Zingi ve Emine Büşra Yavaşoğlu Şık ve Vakıf gönüllülerinden Muhterem Şahin, Aynur Uysal ile Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Arslan ve Gençlik Komisyonu Yönetim Kurulu üyelerinin tümü iftar davetine icabet eden isimlerdendi.

İftar saatini beklerken salonda neşeli bir sohbet ortamı hâkimdi. İftar öncesinde katılımcı gençler tarafından Kur’an tilaveti gerçekleştirildi ve Ramazan’ın iklimine uygun anlar yaşandı. İftar yemeğinin ardından Anadolu Vakfı’nın özel konukları Abdulkadir Uysal ve Harun Emre Karadağ tarafından gençlerle keyifli ve samimi bir söyleşi gerçekleştirildi. Çay saati ile birlikte gerçekleşen bu söyleşi sırasında görülmeye değer dakikalar yaşandı. Gençler, konukların bilgi ve tecrübelerinden istifade ettiler. Bu noktada katılımcıların ilgi ve merakı gözden kaçmadı. Abdulkadir Uysal ve Harun Emre Karadağ, gençler için özetle; “Nerede olursanız olun, ne işle ilgilenirseniz ilgilenin hep en iyisi olmaya gayret edin. Karşınıza çıkacak fırsatları doğru değerlendirin. Kendinize ve potansiyelinize inanın” tavsiyelerinde bulundular. Abdulkadir Uysal ve Harun Emre Karadağ’ın kendi hayatlarından örnekler anlatmaları ve anılarını paylaşmaları gençler tarafından ilgiyle karşılandı.

Vakıf etkinliklerine ilk kez katılan gençlerin, “Çok sıcak ve samimi bir ortam. Anadolu Vakfı ile tanıştığım için şu anda çok mutluyum. Başka etkinliklere de katılmak istiyorum.” sözleri yüzlerde tebessüm bıraktı. Vakfın iftar davetlerinin Ramazan ayı içerisinde farklı içeriklerle devam edeceği bilgisi de katılımcılarla paylaşıldı.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya