Kapitalizmin ya da Çağdaş Uygarlığın Patlayan Lağımı: Epstein Davası
MAKALE
Paylaş
27.01.2024 16:47
4 yorum
629 okunma
İlhan Akkurt

İsrail gazze’de, kapitalist batılı ülkelerin desteğiyle insani bir soy kırım yaparken, kapitalizmin merkezinde şeytani bir skandal patlatıldı. Bu zamana denk getirilmesinin perde arkasında, küreselcilerin çarkına çomak sokmak isteyen birileri olabilir. Olay tam bir çocuk istismarına (Pedofili) dayalı tam bir cinsel sapkınlık ve canilik. Rezaletin yöneticisi, Amerikalı ünlü bir iş adamı olan Jeffrey Epstein. Çocuk istismarı skandalına müdahil olanlar, dünyaca ünlü politikacılar, istihbaratçılar, ünlü patronlar, film yıldızları. Liste çok kabarık. Bu skandal bir sürü kayıp çocuk, organ mafyasını kapsadığı bir gerçek. Ayni zamanda, New York'ta sinagog tünelinin de ortaya çıkması kapitalizmin tepesini panikletiği belli. Hele Skandalın baş rölündeki isim Yahudi finansçı milyarder Jeffrey Epstein’in New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da intihar edince iş daha ilginç hale getirmiştir.

Bu skandal, ABD'de çocuk yaştakilere cinsel istismar ve fuhuş ağının yıllarca çalıştırıldığını gözler önüne sürmektedir. Sonunda mızrak çuvala sığmıyor ve yıllarca çocukları cinsel istismar için pazarlayan, 2007’de pedofili olduğu tescillenen ABD’li ünlü milyarder Jeffrey Epstein tutuklanıp yargılanmaya başladı. Ancak son davası uzun sürmedi ve 10 Ağustos 2019 gecesi hücresinde ölü bulundu. Otopsi sonucu intihar etiği iddia edildi. Fox TV’de bir programa katılan eski otopsi uzmanı Dr. Michael Baden, “İntihar için olağandışı sayılan ve boğulmaya işaret eden 3 kırık var. Bu kırıklar daha çok boğulmanın yol açtığı ölümlerde görülüyor. Ayrıca 50 yıl boyunca New York cezaevlerinde iki gardiyanın aynı anda uyuyakaldığı ve kameraların da çalışmadığı bir ölüm olayı hiç görmedim.” x İddialara göre Epstein, ailesinin bulunduğu bir Yahudi mezarlığına sessizce gömüldü.

Kapitalist çağdaş uygarlık düzeyindeki Ülkeleri Sübyancılar Yönetiyor

Açıklanan dosyalardaki belgeler 4 bin 500'den fazla sayfadan oluşmaktadır. Belgelerde Epstein'in ünlü kişilere şantaj yapma iddiaları ve çocuklara yönelik cinsel istismar suçlamaları, siyasetten iş dünyasına, Hollywood'dan medyaya kapitalizmin tepesi şantajla esir aldığı iddialar arasında. Epstein davasında dünyanın en ünlü televizyonunun patronu, Avustralya eski başbakanları, CIA ajanları, çok bilinen Hollywood aktörleri, ünlü sporcular, eski bir Avustralya işçi partisi başkanı, çok zengin işadamları, çeşitli nüfuzlu kimseler…200 kişilik isim listesi var. ABD ve İngiltere’de olduğu gibi, bu şebekenin Avustralya’da da önemli kişileri kapsamaktadır.  ABD Başkanlarından, Joe Biden, Donald Trump, Bill Clinton, Barack Obama, İngiliz Kraliçesi Elizabeth’in oğlu Prens Andrew, Prens Charles, CIA Direktörü William Burns, Siyonist lobinin savunucusu Avukat Alan Dershowit, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak ve Rothschild ailesi üyeleri, Henry Kissinger, George Soros eski Beyaz Saray danışmanı Kathryn Ruemmler, aktivist ve dilbilimci Noam Chomsky, Bill Gates, eski Norveç Başbakanı Thorbjørn Jagland, eski Barclays başkanı Jes Staley şarkıcı Michael Jackson, illüzyonist David Copperfield  Stephen Hawking ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler de yer aldı. Adamların okyanusun ortasında Epstein’in adasına kaçırılan çocuklarla, bu iğrenç ilişkilerini hangi meşhur kişilerle nasıl sürdürdüklerini anlatan bir söyleşiyi izleyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=OIMaPqANVgw   

Üstelik dünyanın dört bir yanından çocukların istismar için ABD'ye kaçırıldığı belirtiliyor. O kaçırılan çocuklardan haber alınamadığı da gelen bilgiler arasında. Türkiye'den de çocuk kaçırıldığı iddiaları var. Epstein'in pilotu, özel uçakla ülke ülke gezdiğini söylüyor. Çocukların özel ayinlerle işkenceye uğradığı, dövüldüğü, istismara uğradığı, ünlü isimlerin de bu olaya ya eşlik ettiği ya da izlediği yönünde iddialar dünyada büyük yankı bulmuş durumda. Epstein’in kendine ait adasına, “Lolita Ekspres” denen özel jetiyle yakın dostlarını ve müşterilerini getirdiği biliniyor. Bu adada bir de “tapınak” varmış. Antik Mısır mimarisini andıran, İsrailoğulları’nın Hz. Musa’dan önce çocuk kurban ederek gazabını azaltmayı umdukları Moloch isimli tanrıya ait olduğu iddia edilen heykeller bulunduran, ne işe yaradığı hâlen anlaşılmamış bir tapınak. Anlaşılan o ki, işin sonu çocukların kurban edildiği Satanist ayinlere kadar varıyor. Güya korku anında insan kanında içildiğinde, insanı gençleştiren yüksek oranda bir Andralin türevi oluşuyormuş. Ünlü isimlerin çekilen görüntüleriyle şantaja uğradığı, İsrail'in aleyhine adım atmasının engellendiği ifade ediliyor. Epstein’in bir Yahudi olduğunu biliyoruz ve Mossad adına çalışan biri olduğunu iddia eden kişi, eski İsrail istihbarat görevlisi Ari Ben-Menashe'ydi. Ari Ben-Menashe, "Dünyanın dört bir yanındaki çeşitli politikacıları tuzağa düşürmeyi amaçlayan bir istihbarat operasyonu haline geldi" itirafını yapmış ve Epstein’in fuhuş adasına gidenler arasında eski İsrail Başbakanı Ehud Barak da var.  Epstein’in küçük kardeşi Mark Epstein, New York Post gazetesine belgeleriyle yaptığı açıklamada, ağabeyinin 2016 ABD başkanlık seçimlerini erteleyebilecek güçte olduğunu söyledi. Mark Epstein, ağabeyi Jeffery’nin kendisine, “Her iki aday hakkında bildiklerimi söyleseydim, seçimi iptal etmek zorunda kalırlardı’’ dediğini söylemiş. Amerikalı politikacılar, küreselci oligarglar, bilim insanları, Hollywood yıldızları cinsel istismar görüntüleriyle şantaja uğradığı ve bu etkin insanların İsrail'in hukuksuzlukları karşısında sus pus edildikleri belli. Bütün bunlar sapkın organizatörün etki alanının ne kadar geniş olduğunu anlatmaktadır.Ulu slararası sivil toplum kuruluşu Çocukları Kurtarın (Save the Children) ise sadece 2015 yılı içerisinde 26 bin civarında çocuğun Avrupa ülkelerine yanlarında anne ya da babaları olmadan geldiğini açıklamıştı. 2015 Mayıs ayında İtalyan yetkililer yaklaşık son 12 ay içerisinde 5 bin çocuğun iltica kabul merkezlerinden ayrılarak kaybolduğunu itiraf etmişti.

Avustralyalı kadın muhabir Fiona Barret, Sidney’de geçtiğimiz  düzenlediği basın toplantısıyla, küresel sistemin hâkimi durumundaki bu kişilerin sapkınlıklarını ifşa eti. Kendisinin de eski bir satanist ritüel kurbanı ve uluslararası VIP sübyancı halkasının parças olduğunu açıklayan gazeteci Fiona, satanist çocuk tecavüzü şebekesinin ve uluslararası çocuk ticaretinin varlığını ifşa etmekle kalmadı; pek çok işadamı, siyasetçi ve bürokratın da ismini verdi. Fiona Barret, kendisine cinsel istismar ve işkencede bulunanların bir bölümünün ismini tek tek veriyor.  Bunlar birbirlerine suç bağıyla bağlılar. Gıdaları savaş, silah, terör, iftira, tecavüz, katliam, soykırım; yani kan... Bunlar bir gruba değil insanlığa düşmanlar. Fiona, bunların insan, çocuk ve kadın hakları savunucusu göründüklerini, kadınları feministleştirmek ve sapkınlığı artırmak için çalıştıklarını, politika başta olmak üzere istihbarat, sinema, medya, müzik, tıp, moda gibi alanları işgal etiklerine dikkati çekiyor. Dünyada çok sayıda nüfuzlu sübyancının bulunduğunu ileri süren Fiona, bunların güçleri ve dokunulmazlığı sayesinde korunduklarını ve kimsenin ses çıkaramadığını söylüyor. Dünyayı sübyancı, homoseksüel sapıkların yurduna çevirmek için çabaladıklarını kaydeden gazeteci Fiona Barret, Batı’da sapıkların önünün açıldığını, televizyon, radyo, gazete, müzik, siyaset, ekonomi ve hukuk dünyasında öne çıkarıldığını kaydediyor.xx Bu işi çocuklara kadar yaymaya çalışan bizdeki LGBT savunucuların kulakları çınlasın. Yeni Dünya Düzeni adıyla bütün dünyayı tekellerine almak isteyen küreselci çetenin satanist, ahlakın olmadığı, tek para birimi, tek dil ve sapık inanışlarla dolu bir yere çevirmeyi planlayan küresel çetenin, kendi özel hayatları ve özel mekânlarında şeytani düzenlerini çoktan kurdukları anlaşılmaktadır.  Bu sapkınlıklarını LGBT kılıfı içinde tüm dünyaya yaymak istedikleri çok açıktır. Eeee, kapitalizmin temel aldığı Faydacılık ve Özgürlük Felsefesi’nin insanlığı ulaştıracağı son nokta, her türlü rezaletin normal sayılacağı bir dünya olacağı kaçınılmazdır.

x-https://www.hurriyet.com.tr/dunya/jeffrey-epstein-olduruldu-mu-41363328x-   

xx-htp://www.yenisoz.com.tr/iste-meshur-subyanci-satanist-sapiklar-haber-17394  
 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Toplam 4 yorum yapıldı
Sapıklığın bilmediğimiz kaynakları
Bu global kapitalizmi daha hiç tanımıyoruz galiba.
Yorum Ekleyen: Müjdat Gezer     28.01.2024 09:40:11
yenibayrak
eline kalemine sağlık
Yorum Ekleyen: Harun     27.01.2024 20:51:12
Vah demokrasi
Yillardir bizim basimiza kaktilar durdular insan haklari demokrasi diye batililasma diyerek basimizi utulediniz durdunuz hadi oradan sizler kendi yolunuza bizler kendi yolumuza gidecegiz
Yorum Ekleyen: Mehmet Turan     27.01.2024 20:33:55
Dünya Rezalete Koşuyor
Küresel rezalet , ahlak kalmadı insanların büyük bölümünde.
Yorum Ekleyen: Nazım Durmaz     27.01.2024 20:12:48

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya