Aynaya Bakmadan Kendini Görmek
Anadolu Vakfı Kadın ve Gençlik kollarının işbirliğinde düzenlenen “Aynaya Bakmadan da kendini Görmek İster misin” konulu kişisel gelişim etkinliği Fizikçi-İsim Analisti Yasemin Kösem ÖZSOY sunumuyla gerçekleştirildi.
ÖZEL HABER
Paylaş
06.03.2024 13:12
819 okunma

Anadolu Vakfı Kadın ve Gençlik kollarının işbirliğinde düzenlenen “Aynaya Bakmadan da kendini Görmek İster misin” konulu kişisel gelişim etkinliği Fizikçi-İsim Analisti Yasemin Kösem ÖZSOY sunumuyla gerçekleştirildi.

Vakıf Genel Merkezi Konferans Salonunda interaktif olarak yapılan konferans vakıf gönüllüleri ve üniversiteli gençlerden oluşan geniş katılımlı bir topluluk tarafından ilgiyle takip edildi.

İnsan davranışlarının temel ögesini oluşturan duygulardan hareket ederek ele aldığı sunumunda Özsoy insan beyninin yaydığı dalgaların insan ve canlılar arasındaki etkileşimde olan önemini örneklerle ortaya koydu.

Günlük hayatta en çok kullandığımız kelimelerin duygu ve davranışlarımız üzerindeki etkileri, duygularımızla karşılaşılan fiziksel olayların ilişkisi, isim frekanslarının, ağızdan çıkan sözlerimizin yaydığı frekansların hayatımıza etkilerinden kader ve ilahi sistem içindeki yerini ortaya koyan değerlendirmeleri oldukça ilgi gördü.

Hayata geliş gayesinin Tekamül olduğunu belirten Özsoy, yaşadığımız bütün duygulara ihtiyacımız olduğunu, onları Yaratıcının aslında bir mesaj olarak gönderdiğini,  her bir duygunun gelişme için bir merhale olduğunu ifade etti. Bu duyguların farkındalığını yaşayarak gereğince değerlendirildiğinde insanın yükseliş ve yücelişi için bir fırsat olduğunu belirtti.

İnsan beyninin çocuk gibi ne söylersen onu aldığını belirterek hayatın bir seçim yapma sanatı olduğunu söyleyen Yasemin Kösem Özsoy, hayatımızda olmasını istediğimiz şeyi net olarak düşünmek ve hayalinin edilmesine vurgu yaptı. Kişinin kendi içsel yolculuğunda kendini bilerek duygularını keşfederek niyet edip yol alması gerektiği tavsiyesinde bulundu.

Konferans sonunda bir teşekkür konuşması yapan Vakıf Başkanı Av Hayrullah Başer, kişisel gelişimin ben merkezci bir duyguya dönüşmeden olmasının önemli olduğunu, bunun insanlığın ihtiyacı olan medeniyet inşasının zemini olmasının, onun adımlarının atılmasına vesile olmasını temennisini ifade ederek Yasemin hocaya plaket takdim etti.

Konferansı izlemek için linki tıklayınız...

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya