Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah Başer ve Beraberindeki Heyet, Konya’da Birtakım Ziyaretlerde Bulundu
2021-2023 Aliya İzzetbegoviç’i Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri Projesi kapsamında Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah BAŞER, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer KARA, Abidin MEMİLİ ve Erol GÜROL, vakfımızın Konya Şubesinin Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin AKSOY, vakfımızın Ay Yayınları Yayın İhtisas Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa AYDIN ve Prof. Dr. Caner ARABACI iştirak ettiler.
ÖZEL HABER
Paylaş
06.11.2021 22:35
865 okunma

 

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı koordinatörlüğünde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı,
Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, tarafından hazırlanan “Aliya İzzetbegoviç’i Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri Projesi” çerçevesinde düzenlenecek etkinlikleri görüşmek üzere 5 Kasım 2021 tarihinde Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah BAŞER, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer KARA, Abidin MEMİLİ ve Erol GÜROL, Konya’da ziyaretlerde bulundular.

Kahvaltılı İstişare Toplantısı

Vakıf Başkanı Av. Hayrullah Başer ve beraberindeki heyet ve vakfımızın Konya Şubesinin Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu kahvaltıya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin AKSOY, vakfımızın Ay Yayınları Yayın İhtisas Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa AYDIN ve Prof. Dr. Caner ARABACI da iştirak ettiler. Kahvaltıda Vakıf Başkanımız Hayrullah Başer haziruna “Aliya İzzetbegoviç’i Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri Projesi” hakkında detaylı bilgiler sundu. Görüş alışverişinde bulunuldu.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin AKSOY’u Ziyaret

Aynı gün öğledensonra Rektör Prof. Dr. Metin AKSOY makamında ziyaret edilerek kendisine Selçuk Üniversitesi ile vakfımızın müşterek yürüteceği Aliya İzzetbegoviç’i Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri Projesi kapsamında bir panel düzenlenmesi teklif edildi. Rektör, teklifimize tam destek vereceğini ifade etti. Panelin 7 Aralık 2021 Salı günü yapılması kararlaştırıldı. Yapılacak anma etkinlikleri programıyla ilgili iletişim kurulması, konuşmacıların belirlenmesi, reklam ve tanıtım hizmetlerinin yürütülmesi kararlaştırıldı.

Konya Başsavcısı Ramazan SOLMAZ’ı Ziyaret

Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet Konya Başsavcısı Ramazan SOLMAZ’ı da makamında ziyaret etti. Aliya İzzetbegoviç’i Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri Projesi  kapsamında Konya’da yapılacak etkinliklerle ilgili olarak Konya Başsavcısı Ramazan SOLMAZ dabilgilendirildi.

Her iki ziyaret son derece olumlu geçmiş; Aliya İzzetbegoviç’i Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri Projesi‘ne yeni katılımların ve katkıların sağlanacağına dair ümitlerimiz tazelenmiştir.

 

KAYNAK : 0
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya