Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Karaman'lı Bursiyer Gençlerle Tanışma Toplantısı Yapıldı
Karamanlı bursiyer gençlerle tanışma toplantısı Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Sayın Celalettin Ölmez'in himaye ve ev sahipliğinde 20.01.2024 tarih ve saat 14:00'da Vakıf Karaman Şubesinde gerçekleştirildi.
ÖZEL HABER
Paylaş
04.02.2024 21:03
255 okunma

Karamanlı bursiyer gençlerle tanışma toplantısı Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Sayın Celalettin Ölmez'in  himaye ve ev sahipliğinde 20.01.2024 tarih ve saat 14:00'da Vakıf Karaman Şubesinde  gerçekleştirildi.

Vakıf Yönetim Kurulunu Temsilen  yönetim kurulu üyeleri Adnan YILDIRIM ve Hayrettin YÜCEL'in katılım sağladığı buluşmaya 18 bursiyer öğrenci yanısıra işadamı Ekrem  AKGÜL ve genç avukat Yunus İşler iştirak ettiler.

Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi Sayın Celalettin Ölmez kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı. Sayın Ölmez, Konuşmasında  gençlerden vatanına, milletine ve değerlerine bağlı olmalarını talep etti. Daha sonra bursiyer öğrencilerle tek tek tanışıldı.

Akabinda Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakıfı kurulu üyesi Adnan YILDIRIM  Vakıf ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sayın Yıldırım, Vakfın medeniyetimizin yeniden inşa ve ihya etmeyi ve nitelikli gençlerin yetişmesine katkı sağlamayı hedef aldığını, özellikle burs imkanlarını sağlayan  dostların gençlerin vatanına, milletine ve değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesini arzu ettiğini bu nedenle de etkin bir şekilde Ankara’da faaliyet yürüttüğünü,  Karaman’da da  buna benzer faaliyetleri yapmak  ve her  ay  bir araya gelmek  istediklerini  belirttiler. Gençlerin tamamı bu teklifi olumlu karşıladılar.

Ayrıca Vakıf Yönetim Kurulu üyesi Hayrettin Yücel'de kendilerinin de Anadolu Vakfında yetiştiklerini, Vakfın o günler de yani öğrencilik yıllarında ekonomik olarak çok güçlü olmadığını, bundan dolayı da pek maddi destek sağlayamadığını, burs veremediğini ama burstan ve maddi destekten çok daha önemli Anadolu Vakıfın kendilerinin yetişmesinde çok önemli rol oynadığını, kişilik ve Kimliklerini bulmada ve vatan millet ve Allah sevgisi ve aşkını kazanmalarına çok  büyük katkı sağladığını ifade ettiler.

Bundan sonraki toplantıları organize etmek, iletişimi sağlamak üzere 1 başkan ve 2 Yardımcısı seçimi yapıldı.  Başkanlığa Mehmet GÜLÇİÇEK ve Yardımcılıklarına ise Rümeysa KÜÇÜKTUĞRUL ile Buğra Levent seçildiler. Daha sonra  tüm katılımcı gençlere söz verildi, duygu ve düşünceleri soruldu. Gençler toplantıya gelirken  biraz endişeli olduklarını ancak yapılan sohbet ve konuşmalardan sonra rahatladıklarını ve memnun ve mutlu  olduklarını ifade ettiler. Tıp Fakültesi 3. Sınıfta okuyan Ali Yücel KÜLAHLI kendisinin okul öğrenci gruplarının başkanı olduğunu, vakıf ile birlikte müşterek bir faaliyet yapmayı teklif etti. Bu teklif memnuniyetle karşılandı.

Toplantının sonucunda  her bir katılım sağlayan bursiyer gençlere vakıf  yayınlarından bir kitap ve 2 sayı olmak üzere AYİZİ dergisi hediye edildi. Bir ay sonra tekrar bir araya gelmek dilek ve temennisiyle toplantı sona erdi.

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya