Ronaldo ve Boykot
MAKALE
Paylaş
27.12.2023 14:43
5 yorum
1.217 okunma
İbrahim Gülsu

Haydin Boşaltalım Rafları(!?)

Raflardan Siyonistlerin mallarını indirmek için  Gazze, Kudüs işgali ve zulmü mü yaşanmalıydı?

Buna psikolojide ‘’ duygusal tavır’’ denir. Bu tavırda akıl olsa milletler  ürettiğini tüketir, tükettiğini  üretir. Yani, ekonomide korumacı, milli ve yerli olur.

Rafları boşaltma tavrı, gerçeği söylemek gerekirse  adeta suya yazmış gibi oluyor. Ani reflekslerin kalıcılığı yoktur.

Tüketimin her alanında, kaliteli’’ üretme ‘’ hazırlığın olmayacak, aşağılık kompleksiyle de ‘’ marka’’ ürünleri tercih edecek vatandaş yetiştireceksin, sonra da Siyonist’in ürettiği malı tüketme, diyeceksin.

Camiye gelen insanların bile  kıyafetlerinde,  çorabında; Neik (Yunan tanrıçası) Eros(tanrıça), California, Pier Cardin…. gibi yabancı kavramlar, masonik  şekiller, resimler, armalar olacak; caddelerimdeki isimler Avrupa’yı aratmayacak, sonra da İsrail’e, Avrupa’ya efeleneceğim.  Çok komik olmuyor muyuz? Ülkemdeki şu cafe, yabancı marka furyasına ne demeli? Bu, kültürüm adına bir cinayet ve psikolojik bir işgaldir. Bu bir algı körlüğüdür. Algıladığımız bu dünya’’kim’’in algısı, kimin dünyasıdır?                

İsrail malını  boykot etmek istiyorsan, önce Batı ve uzantılarının karşısında üç yüz yıldır yaşadığımız aşağılık duygusunun, ruh halinin, tüketim kültürünün kökünü kazıyacaksın.

Ünlü oyuncu Ronaldo, dünya kupası maçlarında colayı masadan kaldırıp, bunu  içmeyin, su için, dediği için, İngiltere’de Ronaldo  Manchester United takımında yedeğe alındı. Af yok.

Mesela,  coca cola sınırları belli olmayan ekonomik  bir imparatorluk. Tıbben zararlı olduğu, alışkanlık, tiryakilik yaptığı biliniyor; ama ramazan sofralarımızın bile baş konuğu.

Araya bir saplama yapalım. Coca Cola İçecek AŞ. devletten beş yüz doksan milyon yatırım teşviğide almış. (13 Kasım 2023 gazeteler)

Buyurun cenaze namazına.

Gazlı içeceklerin okul kantinlerine alınmamasını alkışlıyorum. Ya dışarısı…Davetlerimiz,  düğünlerimiz?  Kafamızı kuma gömmenin anlamı ne? Hem ‘’ celladına aşık ‘’ olacaksın; ondan sonra da celladına efeleneceksin?

Tükettiğimiz Siyonist ürünleri raflardan indirin,  raflar boşalıyor. Vatandaş,   yerine hangi yerli ürünü koyacaksın, diyor.                       

Hala Siyonist firmaların, küresel kapitalizmin  her alanda açık pazarı konumundayız. Bizde de dünyada da durum bu. Acı bir gerçek.

Ayrıca bu durumu ‘’ serbest piyasa ekonomisi’’ ile izah edemezsiniz. Bu, küresel kapitalizmin sloganı. Kapitalizm eşittir tüketim. Milletler, ülkeler ‘’ koruyucu ekonomi’’ ile ancak millileşir, ekonomisindeki ödemeler  dengesini sağlar. Kapitalizmde, zengin daha zengin, fakir daha fakir olur. Bu durum,  ülkede sosyal dengesizliğe , buhrana,  bunalıma, mutsuzluğa, adaletin katline neden olur.

Neredeyse tüm savaşların arkasında,   taraflara kredi ve silah desteği veren Kapitalizm, Küresel Çete var. Rus ve  Çin ihtilallerinden  Hitler’e; İngiltere, Fransa, Vietnam, Kore… savaşlarında hep küresel Siyonist çete devrededir. Komünizm; güya düşmanı olduğu Kapitalizmin, Emperyalizmin, Siyonizmin çocuğudur.

Kapitalizm öyle ki dünyada eğitimi de yönlendirip ‘‘okul’’ ları,  Amerikalı bir sosyoloğun ifadesiyle ‘’ Kitle İmha Silahı’’na, insanları eğitimle birer tüketim makinesine dönüştürmüştür.

Osmanlı’yı yıkanlar, Osmanlı’yı ‘’ kurtarmak’’ isteyenlerdi. Ve bunların çoğu  yabancı okullarda yetişmiş; dönme, beyaz Türk, Sabetayist, yenilikçi,  İttihatçı, hürriyetçi, Tanzimatçıydı.(?) Bunların çoğu Osmanlı’da ve Cumhuriyet döneminde miras zenginiydi. Devletin, ticaretin hakimiydi, Masondu. Şuan bunların torunları nerede?

Aydınımız tarihi , kültürü, bilgiyi; akılla, dinamik tahlil metoduyla ne zaman değerlendirecek?

Akif’in ifadesiyle  ‘’Koca Şark ‘’uykuya doymadı.

Siyonist ürünleri raflardan  indirmeden önce üç yüz senedir yaşadığımız bu ruh travmasına, dönmelere ve döndürülenlere çözüm bulmalıyız.

Küresel Çete’nin  dünyadaki ve ülkemizdeki maali tekelini sarmalını  çözmeden, ürünler raftan inmez.

Aydınımız,çoğu zaman kurgu gerçeklerle bugüne geldi.’’ Kurgu gerçek’’in içini neyle doldurursanız doldurun.

Farklı düşünemiyoruz. Batılaşma serüveni ve aydına giydirilen ‘’deli gömleği’’ hala etkisini ve gücünü koruyor.

Dün, kütüphanelerimizi dolduran şarkıyatçı, misyoner araştırmaları bugün interneti dolduruyor.

‘’ Her bilgi bilgi değildir.’’ Dijital dünyada kirlilik diz boyu. Bilgiyi birileri üretiyor biz tüketiyoruz.

Siyonizm’in tüketim ve hakimiyet alanı sadece gıda, temizlik ürünleri değil. Asıl hakimiyet ve güç alanı sermaye piyasası, borsa,  banka, dolar, merkez bankaları, kredi kartları, altın…..

Bugün dünyada sekiz şirket, sekiz milyar insana hükmediyor. İnsanlığa kıyameti yaşatıyor. Aynı küresel çete,  ezoterik  alanda yaptığı  çalışmalarla, ürettiği menkıbelerle insanlara bu halin bir  ‘’KADER’’ olduğunu pompalıyor.’’Din’’ adı altında insanları, toplumları uyutuyor. Din ve  tarih adeta ninniye dönüşüyor.

Üreten onlar efendi, tüketen bizler köle.

Her tür teknolojiyi de afiyetle tüketiyoruz. Bugün 5G İle beş milyar titreşime muhatabız. Dünyayı saran uydular herhalde turistik seyahat yapıyor(!)

Dünya, dijital ortamla, yazılımlarla tamamen kafese alındı. 

Bugün Küresel Çete isterse dijital ortamda dünyada hayatı durdurur.

Bu çetenin yeni  silahları: YAZILIM,UYDU, İNTERNET, Google, Instagram, Tiktok…

Haydin bunları da ‘’raf’’lardan indirin!!!  

Tiktok Çin malı,  demeyin. Bu vatansızların toprağı yok. Her ülkede bulunurlar. Siz onu İngiliz, Alman, Amerika’lı, Çin’li zannedersiniz.

Necip  Fazıl’ın ‘’ Yüz üstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya!’’ sözünün muhatabı  sadece Türkiye değildir. Tüm dünyadır. Dünya sömürülüyor. Tüm ülkeler Küresel Çete’nin sömürü alanı. ABD, Almanya, İngiltere, Rusya, Çin….

İnanmayan, dünyadaki ekonomik verileri incelesin.

Demek ki rafları boşaltmadan önce bunları düşünmek gerekiyor.

Rafları boşaltalım; ama rafların nasıl doldurulduğunu ve nasıl doldurulacağını da düşünelim.

 

 

                                                                                                               İbrahim GÜLSU

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Toplam 5 yorum yapıldı
Dosdoğru kardeşim.
Eline, diline yüreğine sağlık kardeşim. Önce doğru teşhis sonra tedavi.
Yorum Ekleyen: İbrahim kumaş     30.12.2023 23:12:49
Bilinclenmek
En güzel bu şekilde açıklanabilir.. Hepimiz bu bilinçte olmalıyız.
Yorum Ekleyen: Mehmet     30.12.2023 09:41:00
Ronaldo ve boykot
Hocam yerinde ve zamanında kaleme alınmış bir makale olmuş ama ne yazikki kimileri daha gaflet uykusundalar bunlarida uyandırmak siz değerli hocalarımızın emek vererek hazırlamış olduğunuz bu gibi makalelerle uyanırlar selamlar sağlıklı günler dilerim emeğinize sağlık
Yorum Ekleyen: Mustafa     28.12.2023 07:06:58
Bilinçli Toplum
Yüreğinize sağlık Özgüvenini kazanmış, duygularıyla değil aklıyla hareket eden bilinçli Toplum olmak zorundayız
Yorum Ekleyen: Mustafa GÖKHAN     27.12.2023 19:51:41
Boykot
Eline kalemine sağlık, çok güzel işleminin.
Yorum Ekleyen: Hanifi kurt     27.12.2023 18:27:34

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya