Fıkıh & ilmihal yarışması Başarılı Geçti
Amasya-Gümüşhacıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu tüm öğrencilerin katıldığı 10.sınıf fıkıh kitabı baz alınarak fıkıh ve İlmihal bilgisi yarışması düzenlendi.
YEREL HABERLER
Paylaş
22.01.2020 12:34
2.979 okunma

AMASYA-Gümüşhacıköy ( Ana Haber ) Edib Ahmet CEYLAN

              Amasya-Gümüşhacıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu tüm öğrencilerin katıldığı 10.sınıf fıkıh kitabı baz alınarak fıkıh ve İlmihal bilgisi yarışması düzenlendi.

         Yarışmaya Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Âdem Ayrancı, Hamamözü İlçe Müftüsü Emin Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, Adalet Ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Yakup Doluel, İl Genel Meclis üyesi Cahit Çelik, Şube Müdürleri Mustafa Turgut, Zafer Aktaş, Okul müdürleri, idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler iştirak etti.

         Meslek dersleri öğretmeni Rüştü ERDEMİR'İN hazırlayıp sunduğu yarışma güncel ve dikkat çeken sorularla oldukça ilgi çekici bulundu. Öğrencileri katılım isteği ikinci dönem bir daha etkinlik ve yarışma yapma konusunda motive etti. Yarışma okul müdürü Abdullah TURAN'nın misafirlere hoş geldiniz demesiyle başladı.

         30 sorunun hazırlandığı, tüm öğrenciler katılımıyla gerçekleşen yarışmaya ilgi büyüktü.

         Yarışma sonrasında İlçe Müftüsü Âdem Ayrancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin emeği geçen okul idaresine, öğretmenlere eğlenerek öğrettikleri için, katılan tüm öğrencilere ve değerli velilere katılımları için teşekkür ettiler

         Birçok ödülün verildiği yarıma, ödüllerin dağılması ile sona erdi

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya