Gümüşay Derneğinden Hayırlı Olsun Ziyareti
YEREL HABERLER
Paylaş
09.09.2022 16:07
828 okunma
Edip Ahmet Ceylan

GÜMÜŞAY (Gümüşhacıköy Kalkındırma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği )  Amasya Üniversitesi Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne görevlendirilen Prof. Dr. Zübeyir Turan Beyi makamlarında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve GÜMÜŞAY DERNEĞİNİN amacını, misyonunu, vizyonunu, ilkelerini, hedeflerini, çalışma metodunu anlattıktan sonra;

"Gümüşay Derneği" Başkanı Abdülkadir Mert söz, alarak ilçenin verdiği göçün telafisi için istihdam sağlayıcı çalışmalara öncelik verilmesini, eski yerleşim yerlerinin kentsel dönüşümle fiziki yapısının güzelleştirilmesi gerektiğini, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için " BESİ ÖSB " nin kurulması, Sulama birliği yönetimindeki Balıklı Baracından, SULAMA SİSTEMİNİN yer altına alınmasını, su kaybının çok olduğunu, ilçemize tarımla ilgili bir 4 yıllık yüksekokul bölümünün açılması gerektiğini,  bakıma muhtaç kimsesizler için "HUZUR EVİ" açılmasının ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Amasya Üniversitesi Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zübeyir Turan Bey ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Buraya göreve geldiğim ilk günden itibaren okulu ve çevreyi inceledim. Burada bize düşen görev, Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu’nu bir adım daha ileriye taşımak gayreti olacaktır. Hedefimiz gerekli bilgilerle donanmış, uygulama becerisi yüksek öğrenciler yetiştirmek olacaktır” dedi.

Ziyaret hoş sohbet ve karşılıklı iyi dilek temenniler de bulunarak hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
 

 

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

sanalbasin.com üyesidir

ANA HABER GAZETE
www.anahaberyorum.com
İşin Doğrusu Burada...
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
anahaberyorum@hotmail.com
0312 230 56 17
0312 230 56 18
Strazburg Caddesi No:44/10 Sıhhiye/Çankaya/ANKARA
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı
Anadolu Ay Yayınları
Ayizi Dergisi
Aliya İzzetbegoviç'i
Tanıma ve Tanıtma Etkinlikleri
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Künye
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2022    www.anahaberyorum.com          Tasarım ve Programlama: Dr.Murat Kaya